Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας
Αστυνομία Κύπρου

Δελτία ΤύπουΔελτίο Τύπου 1 - Συλλήψεις - 23/07/2018
Στη σύλληψη 32χρονου κατοίκου Λεμεσού προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κτιρίου και κλοπής.

Εναντίον του 32χρονου, προέκυψε μαρτυρία κατά τη διάρκεια των εξετάσεων σχετικά με υπόθεση διάρρηξης και κλοπής, που διαπράχθηκε μεταξύ των ημερομηνιών 19 και 20 Ιουλίου 2018, στη Λεμεσό. Βάσει της πιο πάνω μαρτυρίας εξασφαλίστηκε εναντίον του δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.
Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

*** Συνελήφθη χθες με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 36χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εξασφάλισης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, ο 36χρονος φέρεται να παρέλαβε χρήματα από 39χρονο, ως προκαταβολή, για εισαγωγή και πώληση αυτοκινήτου. Ωστόσο, τρεις μήνες μετά την καταβολή της προκαταβολής και μετά την παρέλευση του χρονοδιαγράμματος που φέρεται να τέθηκε, η αγοραπωλησία δεν ολοκληρώθηκε.
Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

*** Συνελήφθη σήμερα και τέθηκε υπό κράτηση 37χρονος κάτοικος Λεμεσού, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κτηρίου και κλοπής και παράνομης κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων.

Λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα σήμερα, μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν, στη Λεμεσό, αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 37χρονος, για έλεγχο. Όπως διαπιστώθηκε εναντίον του εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, που εκδόθηκε από το ΤΑΕ Λευκωσίας, σχετικά με υπόθεση διάρρηξης κτηρίου και κλοπής, βάσει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Επίσης, κατά τη διάρκεια έρευνας που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητο εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία.
Το ΤΑΕ Λεμεσού και το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζουν τις εξετάσεις.

*** Συνελήφθη τα ξημερώματα για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κατοχής επιθετικού οργάνου, απείθειας σε αστυνομικό εν στολή και αλόγιστης και επικίνδυνης οδήγησης.

Γύρω στις 2.35π.μ. σήμερα, ενώ μέλη της Αστυνομίας διενεργούσαν έλεγχο τροχαίας στην Πάφο, έκαναν σήμα σε οδηγό αυτοκινήτου να σταματήσει για έλεγχο. Αντίθετα, αυτός ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να διαφύγει.

Τα μέλη της Αστυνομίας, τον ακολούθησαν με αποτέλεσμα να καταφέρουν να τον ανακόψουν λίγο αργότερα. Όπως διαπιστώθηκε, οδηγός του οχήματος ήταν 30χρονος κάτοικος Πάφου, ενώ εντός του οχήματος εντοπίστηκε και παραλήφθηκε ως τεκμήριο ένα ξύλινο ρόπαλο.
Ο Αστυνομικός Σταθμός Πόλης Χρυσοχούς διερευνά την υπόθεση.

Προσωποκράτηση
Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας εξέδωσε χθες διάταγμα τριήμερης κράτησης εναντίον 19χρονου, που συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κτιρίου και κλοπής.
Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.
Αρχείο Word deltio 2.doc (122,39 Kb)
Κατεβάστε το Acrobat Reader


Find us on Facebook

follow us on twitter

Ομιλίες Αρχηγού Αστυνομίας

Εξώδικα Τροχαίας

Φόρμα Καταχώρησης Καταγγελιών/Πληροφοριών μέσω του Διαδικτύου για θέματα διαφθοράς/διαπλοκής από μέλη της Αστυνομίας

Cybercrime

Your Europe

Γραφείο Χειρισμού Θεμάτων Ιδιωτικών Υπηρεσιών Ασφαλείας

Συγχρηματοδοτούμενα Έργα από Ε.Ε.

Δήλωση Περί Απόρρητου

ΓΟΝΙΚΕΣ ΑΠΑΓΩΓΕΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ
ΓΕΝΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Πρόνοιες Νομοθεσίας για τη Μεταφορά Φορτίων ή Ζώων με το αυτοκίνητο

Εργαστηρίο Ψηφιακής Πολιτιστικής Κληρονομιάς του ΤΕΠΑΚ

LoCloud

Europeana Website

Οδηγός Σπουδών Αστυνομικής Ακαδημίας Κύπρου

Ιστοσελίδα Δημοσίων Συμβάσεων

Εξομοιωτής απόσταση ακινητοποίησης

Χρήσιμες Συμβουλές και Πληροφορίες για Απάτες

Καν' το ηλεκτρονικά