Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας
Αστυνομία Κύπρου

Δελτία ΤύπουΔελτίο Τύπου 3 - Κλοπή – κατοχή διαρρηκτικών εργαλείων Προσωποκράτηση 40χρονου - 07/12/2017
Διάταγμα προσωποκράτησης εναντίον 40χρονου εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής και κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων.

Τα αδικήματα σύμφωνα με την υπάρχουσα μαρτυρία διαπράχθηκαν στις 5 Σεπτεμβρίου, 2017, όταν γύρω στις 11.15 το βράδυ, κλάπηκαν από κατάστημα στην επαρχία Αμμοχώστου, το συρτάρι της ταμειακής μηχανής που περιείχε χρηματικό ποσό, ενώ επίσης κλάπηκαν δύο φανέλες.

Μετά από πληροφορία από πολίτη, ο οποίος γύρω στις 11.50 η ώρα το ίδιο βράδυ, αντιλήφθηκε ένα πρόσωπο να περιφέρεται ύποπτα στην περιοχή, μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν λίγα λεπτά αργότερα στην ίδια περιοχή, σταθμευμένο αυτοκίνητο στο οποίο ο ύποπτος φέρεται να άφησε κάποια αντικείμενα.

Στη συνέχεια διαπιστώθηκε η διάπραξη της πιο πάνω κλοπής από το κατάστημα, ιδιοκτησία 51χρονου, ο οποίος φέρεται να εργαζόταν στο εξωτερικό του καταστήματος κατά το χρόνο της κλοπής.

Εντός του πιο πάνω αυτοκινήτου εντοπίστηκαν από μέλη της Αστυνομίας αριθμός διαρρηκτικών εργαλείων, χρηματικό ποσό αποτελούμενο από διάφορα χαρτονομίσματα και μεγάλο αριθμό από κέρματα, δύο φανέλες και άλλα αντικείμενα. Οι δύο αυτές φανέλες αναγνωρίστηκαν από τον 51χρονο ως οι δύο φανέλες που είχαν κλαπεί από το κατάστημα του.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε μαρτυρία εναντίον 40χρονου, ο οποίος συνελήφθη στις 7.10 η ώρα χθες βράδυ και σήμερα παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, το οποίο ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας και εξέδωσε διάταγμα προσωποκράτησης του 40χρονου για περίοδο τεσσάρων ημερών για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου διερευνά την υπόθεση.
Αρχείο Word deltio 3.doc (120,35 Kb)
Κατεβάστε το Acrobat Reader


Find us on Facebook

follow us on twitter

Ομιλίες Αρχηγού Αστυνομίας

Εξώδικα Τροχαίας

Φόρμα Καταχώρησης Καταγγελιών/Πληροφοριών μέσω του Διαδικτύου για θέματα διαφθοράς/διαπλοκής από μέλη της Αστυνομίας

Cybercrime

Your Europe

Γραφείο Χειρισμού Θεμάτων Ιδιωτικών Υπηρεσιών Ασφαλείας

Συγχρηματοδοτούμενα Έργα από Ε.Ε.

Δήλωση Περί Απόρρητου

ΓΟΝΙΚΕΣ ΑΠΑΓΩΓΕΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ
ΓΕΝΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Πρόνοιες Νομοθεσίας για τη Μεταφορά Φορτίων ή Ζώων με το αυτοκίνητο

Εργαστηρίο Ψηφιακής Πολιτιστικής Κληρονομιάς του ΤΕΠΑΚ

LoCloud

Europeana Website

Οδηγός Σπουδών Αστυνομικής Ακαδημίας Κύπρου

Ιστοσελίδα Δημοσίων Συμβάσεων

Εξομοιωτής απόσταση ακινητοποίησης

Χρήσιμες Συμβουλές και Πληροφορίες για Απάτες

Καν' το ηλεκτρονικά