Χρήσιμα Τηλέφωνα
ΕκτύπωσηΕκτύπωση Κλείσιμο Κλείσιμο

Κυπριακή Δημοκρατία
Δελτία Τύπου


Δελτίο Τύπου 1 - Παράνομη κατοχή περιουσίας – Εντοπισμός μεγάλου χρηματικού ποσού - 12/07/2018
*** Σε έρευνα που έγινε χθες μεταξύ των ωρών 7.30μ.μ. – 10.30μ.μ., σε οικία στη Λεμεσό, εντοπίστηκε το συνολικό ποσό των 300,660 ευρώ, το οποίο κατασχέθηκε για εξετάσεις.
Συγκεκριμένα, σε έρευνα που έγινε με δικαστικό ένταλμα από μέλη του ΤΑΕ και ΟΠΕ Λεμεσού, εντοπίστηκε στην ανώγειο κατοικία, ένα χρηματοκιβώτιο που περιείχε το χρηματικό ποσό των 283,660 ευρώ, ενώ στο υπνοδωμάτιο στην ισόγειο κατοικία εντοπίστηκαν ακόμη 17,000 ευρώ.
Σχετικά με την εν λόγω διερευνώμενη υπόθεση, κλήθηκε στο ΤΑΕ Λεμεσού και ανακρίθηκε 51χρονη, η οποία προέβαλε κάποιους ισχυρισμούς ως προς την προσέλευση των χρημάτων, οι οποίοι διερευνώνται.
Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Συλλήψεις
*** Συνελήφθη χθες με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 48χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση άσεμνης επίθεσης, κοινής επίθεσης, μέθης και πρόκλησης ανησυχίας.
Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Πάφου διερευνά την υπόθεση.

*** Συνελήφθη σήμερα με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 24χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών.
Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λευκωσίας) διερευνά την υπόθεση.

*** Συνελήφθησαν χθες και τέθηκαν υπό κράτηση δύο πρόσωπα, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής και παράνομης παραμονής στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Το ΤΑΕ Μόρφου διερευνά την υπόθεση.
Αρχείο Word deltio 1.doc (125,45 Kb)

_______________________________________________
© 2011 - 2019 Κυπριακή Δημοκρατία,
Αστυνομία Κύπρου