Χρήσιμα Τηλέφωνα
ΕκτύπωσηΕκτύπωση Κλείσιμο Κλείσιμο

Κυπριακή Δημοκρατία
Δελτία Τύπου


Δελτίο Τύπου 1 - Διαρρήξεις κατοικιών και κλοπές Συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση 34χρονος - 24/10/2019
Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα εξαήμερης κράτησης εναντίον 34χρονου, που συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών.

Ο 34χρονος συνελήφθη χθες δυνάμει δικαστικού εντάλματος, μετά από μαρτυρία που προέκυψε εναντίον του, κατά τη διάρκεια της διερεύνησης δύο υποθέσεων διαρρήξεων κατοικιών, που διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 21 και 23 Οκτωβρίου, 2019, στη Λάρνακα.

Τη σύλληψη του 34χρονου ακολούθησε έρευνα στο αυτοκίνητό του. Κατά τη διάρκεια της, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα τεκμήρια, τα οποία αναγνωρίστηκαν ως περιουσία, που κλάπηκε κατά τη διάρκεια τρίτης διάρρηξης κατοικίας, στη Λάρνακα, που καταγγέλθηκε χθες στην Αστυνομία.
Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.

Σύλληψη
Συνελήφθη χθες με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 40χρονος κάτοικος Λάρνακας, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόσπασης περιουσίας με ψευδείς παραστάσεις.
Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Προσωποκράτηση
Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα διήμερης κράτησης εναντίον 29χρονης, κατοίκου χωριού της επαρχίας Λάρνακας, που συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής.
Ο Αστυνομικός Σταθμός Κοφίνου διερευνά την υπόθεση.
Αρχείο Word deltio 1.doc (120,86 Kb)

_______________________________________________
© 2011 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Αστυνομία Κύπρου