Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας
Αστυνομία Κύπρου

ΑνακοινώσειςΑστυνομική Ανακοίνωση 1 - Διευθετήσεις για τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΠΟΕΛ Στάδιο ΓΣΠ, Λευκωσία Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου, 2019 και ώρα 7.00μ.μ. - 29/11/2019
Η Αστυνομία, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το κοινό, καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο που θα παρευρεθεί στον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων ΟΜΟΝΟΙΑΣ και ΑΠΟΕΛ, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου, 2019, στις 7.00 το βράδυ, στο στάδιο ΓΣΠ στην Λευκωσία, για το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Α΄ Κατηγορίας της ΚΟΠ, να εκδηλώνεται πάντοτε με αθλητοπρέπεια και σεβασμό προς τις δύο ομάδες και τους φιλάθλους τους.

Προτρέπονται οι φίλαθλοι που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα να προσέλθουν στο στάδιο έγκαιρα για αποφυγή τυχόν δικής τους ταλαιπωρίας. Οι είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 5.00μ.μ.

Η είσοδος στο στάδιο θα επιτρέπεται μόνο σε όσους φιλάθλους θα επιδεικνύουν Κάρτα Φιλάθλου και εισιτήριου εισόδου για τον αγώνα. Κάρτα φιλάθλου θα εκδίδεται στο στάδιο από η ώρα 5.00μ.μ., μόνο για τους φιλάθλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Οι φίλαθλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα καταλάβουν τις δυτικές, ανατολικές και βόρειες κερκίδες του σταδίου. Όλοι οι χώροι, εκτός του νότιου χώρου στάθμευσης οχημάτων του σταδίου, είναι διαθέσιμοι για τους φίλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Κατά την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, θα πωλούνται εισιτήρια εισόδου για τους φιλάθλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, στα δυτικά και βόρεια ταμεία του σταδίου. Τα ταμεία θα ανοίξουν η ώρα 5.00μ.μ..

Οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ θα καταλάβουν την νότια κερκίδα. Καλούνται να σταθμεύσουν τα οχήματα τους στον νότιο χώρο στάθμευσης του σταδίου. Η διέλευση τον οπαδών του ΑΠΟΕΛ από τα ιδιωτικά γήπεδα «Νuevo Campo» δεν θα επιτρέπεται.

Τα εισιτήρια εισόδου για τους φιλάθλους του ΑΠΟΕΛ διαθέτονται σε προπώληση και δεν θα πωλούνται κατά την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα στο στάδιο.

Για τους φίλους και των δύο ομάδων το σημείο συλλογής προσωπικών τους αντικειμένων θα βρίσκεται στα δυτικά ταμεία του σταδίου.

Τονίζονται σε όλους τα ακόλουθα:

o Απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων
o Απαγορεύεται η μεταφορά πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων με πολιτικά σύμβολα
o Απαγορεύεται η μεταφορά και η κατανάλωση αλκοολούχων ποτών, τόσο εκτός, όσο και εντός του σταδίου
o Απαγορεύεται η αναγραφή συνθημάτων στον περιβάλλοντα χώρο, στους τοίχους του σταδίου και οπουδήποτε αλλού
o Απαγορεύεται η είσοδος στο στάδιο, φιλάθλων που κατέχουν σακίδια ώμου, προστατευτικά κράνη μοτοσικλετιστών και οτιδήποτε άλλο μέσο που να καλύπτει το πρόσωπο τους
o Το σκαρφάλωμα στα κιγκλιδώματα του σταδίου δεν επιτρέπεται
o Οποιοσδήποτε δεν συμμορφώνεται με τα πιο πάνω, μπορεί να εκδιωχθεί από το στάδιο χωρίς προειδοποίηση και χωρίς να έχει καμία νομική απαίτηση έναντι των αρχών του σταδίου, ακόμα και αν κατέχει νόμιμο εισιτήριο. Επίσης κινδυνεύει να συλληφθεί και να του επιβληθεί αυστηρό χρηματικό πρόστιμο
o Όσον αφορά τη στάθμευση των οχημάτων στον νέο κυκλικό κόμβο του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού, παρά το στάδιο ΓΣΠ και στα ερείσματα των δρόμων στην περιοχή του σταδίου, απαγορεύεται και οι παραβάτες θα καταγγέλλονται

Οποιοσδήποτε επιθυμεί να επικοινωνήσει με την Αστυνομία Λευκωσίας μπορεί να τηλεφωνεί στον τηλεφωνικό αριθμό 22-802020 ή στη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη 1460 ή σε περίπτωση άμεσης ανάγκης στον τηλεφωνικό αριθμό 112.

Επισημαίνεται ότι η Αστυνομία βρίσκεται στους αθλητικούς χώρους για την προστασία των φιλάθλων. Αναφέρεται επιπρόσθετα ότι, η Αστυνομία θα βρίσκεται στην περιοχή του σταδίου Γ.Σ.Π. και σε κομβικά σημεία στους υπεραστικούς δρόμους, για την παροχή τροχαίων διευκολύνσεων στο κοινό, τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά την αποχώρηση των φιλάθλων και καλούνται οι διερχόμενοι οδηγοί οχημάτων να συμμορφώνονται στις υποδείξεις των μελών της.
Αρχείο Word anakoinosi 1.doc (134,12 Kb)
JPG Ποδόσφαιρο ΟΜΟΝΟΙΑ - ΑΠΟΕΛ Σχεδιάγραμμα Διευθετήσεων 02.12.2019.JPG (126,16 Kb)

Find us on Facebook

follow us on twitter

Ομιλίες Αρχηγού Αστυνομίας

Εξώδικα Τροχαίας

Φόρμα Καταχώρησης Καταγγελιών/Πληροφοριών μέσω του Διαδικτύου για θέματα διαφθοράς/διαπλοκής από μέλη της Αστυνομίας

Cybercrime

Your Europe

Γραφείο Χειρισμού Θεμάτων Ιδιωτικών Υπηρεσιών Ασφαλείας

Συγχρηματοδοτούμενα Έργα από Ε.Ε.

Δήλωση Περί Απόρρητου

PRINCE CBRN-E

ΓΟΝΙΚΕΣ ΑΠΑΓΩΓΕΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ
ΓΕΝΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Πρόνοιες Νομοθεσίας για τη Μεταφορά Φορτίων ή Ζώων με το αυτοκίνητο

Εργαστηρίο Ψηφιακής Πολιτιστικής Κληρονομιάς του ΤΕΠΑΚ

LoCloud

Europeana Website

Οδηγός Σπουδών Αστυνομικής Ακαδημίας Κύπρου

Ιστοσελίδα Δημοσίων Συμβάσεων

Εξομοιωτής απόσταση ακινητοποίησης

Χρήσιμες Συμβουλές και Πληροφορίες για Απάτες