Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας
Αστυνομία Κύπρου

ΑνακοινώσειςΑστυνομική Ανακοίνωση 1 - Έκτακτα μέτρα Αστυνομίας για προστασία των μελών της καθώς και εφαρμογή των διαταγμάτων σχετικά με την προστασία κατά του κορωνοϊού - 16/03/2020
Μετά από τη χθεσινή απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου και την έκδοση σχετικού διατάγματος από τον Υπουργό Υγείας, πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ εκτάκτως, καθώς και σήμερα το πρωί, τηλεδιάσκεψη υπό τον Αρχηγό Αστυνομίας κ. Κύπρο Μιχαηλίδη και την λοιπή Ηγεσία, με τους Αστυνομικούς Διευθυντές όλων των Επαρχιών και τους Διευθυντές ή Διοικητές Τμημάτων και Υπηρεσιών.

Κατά την τηλεδιάσκεψη λήφθηκαν αποφάσεις που αφορούν μεταξύ άλλων, τη διαφοροποίηση του ωραρίου εργασίας των μελών της Αστυνομίας και την καλύτερη διαχείριση του προσωπικού, στο πλαίσιο της λήψης πρόσθετων μέτρων προστασίας κατά του κορωνοϊού, πέραν από αυτά που έχουν ήδη ανακοινωθεί, τόσο για τα μέλη της Αστυνομίας όσο και των πολιτών.

Περαιτέρω, τα μέλη της Αστυνομίας, στο πλαίσιο των καθηκόντων τους, με βάση τα νέα δεδομένα, θα συνεχίσουν να διενεργούν ελέγχους που θα αφορούν την εφαρμογή του πιο πάνω διατάγματος.

Στόχος των πιο πάνω πρόσθετων μέτρων είναι τόσο η προστασία του κοινού και των μελών της Αστυνομίας από τη μετάδοση του κορωνοϊού, όσο και η διατήρηση της επιχειρησιακής ετοιμότητας της Αστυνομίας σε τέτοιο επίπεδο, ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στο δύσκολο έργο που έχει να επιτελέσει.
Αρχείο Word ανακοίνωση 1.doc (96,38 Kb)

Find us on Facebook

follow us on twitter

Ομιλίες Αρχηγού Αστυνομίας

Εξώδικα Τροχαίας

Φόρμα Καταχώρησης Καταγγελιών/Πληροφοριών μέσω του Διαδικτύου για θέματα διαφθοράς/διαπλοκής από μέλη της Αστυνομίας

Cybercrime

Your Europe

Γραφείο Χειρισμού Θεμάτων Ιδιωτικών Υπηρεσιών Ασφαλείας

Συγχρηματοδοτούμενα Έργα από Ε.Ε.

Δήλωση Περί Απόρρητου

PRINCE CBRN-E

ΓΟΝΙΚΕΣ ΑΠΑΓΩΓΕΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ
ΓΕΝΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Πρόνοιες Νομοθεσίας για τη Μεταφορά Φορτίων ή Ζώων με το αυτοκίνητο

Εργαστηρίο Ψηφιακής Πολιτιστικής Κληρονομιάς του ΤΕΠΑΚ

LoCloud

Europeana Website

Οδηγός Σπουδών Αστυνομικής Ακαδημίας Κύπρου

Ιστοσελίδα Δημοσίων Συμβάσεων

Εξομοιωτής απόσταση ακινητοποίησης

Χρήσιμες Συμβουλές και Πληροφορίες για Απάτες