Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας
Αστυνομία Κύπρου

Εκδηλώσεις & ΔιαλέξειςΕκδήλωση Οδικής Ασφάλειας του Τμήματος Τροχαίας Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού στην Τσιμεντοποιία Βασιλικού Δημόσια Εταιρεία Λτδ υπό τον τίτλο: "Η Οδική Ασφάλεια στις βιομηχανίες μας" - 21/07/2015
Στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλλει η Αστυνομία για μείωση των οδικών τροχαίων συγκρούσεων στην Επαρχία Λεμεσού και εμπέδωση της οδικής συνείδησης, το Τμήμα Τροχαίας Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού, αρχίζει νέο κύκλο ενημέρωσης και επικοινωνίας με βιομηχανίες της επαρχίας Λεμεσού, υπό τον τίτλο: «Η Οδική Ασφάλεια στις βιομηχανίες μας».

Πρώτος σταθμός της προσπάθειας αυτής είναι η μεγαλύτερη βαριά βιομηχανία της Κύπρου, η Τσιμεντοποιία Βασιλικού Δημόσια Εταιρεία Λτδ. Ως εκ τούτου, την Παρασκευή 29 Μαΐου, 2015 και ώρα 10:00π.μ. το Τμήμα Τροχαίας Λεμεσού και η Τσιμεντοποιία Βασιλικού, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Οδικής Ασφάλειας <<Γιώργος Μαυρίκιος>>, το Σύλλογο Μοτοσικλετιστών Λεμεσού <<EGOPHOBIA>> και τους Εθελοντές Οδικής Ασφάλειας Λεμεσού, διοργανώνουν εκδήλωση αφιερωμένη στην Οδική Ασφάλεια, που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Τμήματος Λατομείων & Διαχείρισης Πόρων της Τσιμεντοποιία Βασιλικού.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει παρουσιάσεις για την οδική ασφάλεια, από εκπρόσωπο του Τμήματος Οδικής Ασφάλειας Τροχαίας Λεμεσού, εκπροσώπους του Ιδρύματος Οδικής Ασφάλειας <<Γιώργος Μαυρίκιος>> του Συλλόγου μοτοσικλετιστών Λεμεσού EGOPHOBIA και των Εθελοντών Οδικής Ασφάλειας Λεμεσού.

Στην εκδήλωση θα παραστούν και θα χαιρετήσουν ο Αστυνομικός Διευθυντής Λεμεσού κ. Κύπρος Μιχαηλίδης, ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Τσιμεντοποιίας Βασιλικού Δημόσια Εταιρεία Λτδ κ. Αντώνης Αντωνίου, ο Διευθυντής και ο Προϊστάμενος Τμήματος Λατομείων & Διαχείρισης Πόρων κ.κ. Βάσος Δανιήλ και Μαρίνος Αυγουστή.Σε πρώτο στάδιο την παρουσίαση θα παρακολουθήσουν οι επαγγελματίες οδηγοί που απασχολούνται στο Τμήμα Λατομείων της βιομηχανίας μαζί με τη Διεύθυνση της εταιρείας που υπολογίζονται πέραν των 100 προσώπων. Στο τέλος θα ακολουθήσει συζήτηση.

Κατεβάστε το Acrobat Reader


Find us on Facebook

follow us on twitter

Ομιλίες Αρχηγού Αστυνομίας

Εξώδικα Τροχαίας

Φόρμα Καταχώρησης Καταγγελιών/Πληροφοριών μέσω του Διαδικτύου για θέματα διαφθοράς/διαπλοκής από μέλη της Αστυνομίας

Cybercrime

Your Europe

Γραφείο Χειρισμού Θεμάτων Ιδιωτικών Υπηρεσιών Ασφαλείας

Συγχρηματοδοτούμενα Έργα από Ε.Ε.

Δήλωση Περί Απόρρητου

PRINCE CBRN-E

ΓΟΝΙΚΕΣ ΑΠΑΓΩΓΕΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ
ΓΕΝΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Πρόνοιες Νομοθεσίας για τη Μεταφορά Φορτίων ή Ζώων με το αυτοκίνητο

Εργαστηρίο Ψηφιακής Πολιτιστικής Κληρονομιάς του ΤΕΠΑΚ

LoCloud

Europeana Website

Οδηγός Σπουδών Αστυνομικής Ακαδημίας Κύπρου

Ιστοσελίδα Δημοσίων Συμβάσεων

Εξομοιωτής απόσταση ακινητοποίησης

Χρήσιμες Συμβουλές και Πληροφορίες για Απάτες