Χρήσιμα Τηλέφωνα
ΕκτύπωσηΕκτύπωση Κλείσιμο Κλείσιμο

Κυπριακή Δημοκρατία
Εκδηλώσεις & Διαλέξεις


Εκδήλωση Οδικής Ασφάλειας στην Κυπερούντα την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου, 2015 και ώρα 6:30μ.μ. - 25/01/2016
Στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλλει η Αστυνομία για μείωση των οδικών τροχαίων συγκρούσεων στην Επαρχία Λεμεσού και εμπέδωσης της οδικής συνείδησης, το Τμήμα Τροχαίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού, συνεχίζει τον κύκλο ενημέρωσης και επικοινωνίας με κοινότητες της υπαίθρου και οργανωμένα σύνολα της επαρχίας Λεμεσού υπό τον τίτλο :Η Οδική Ασφάλεια «ανηφορίζει» στο Δευτερεύων Οδικό Δίκτυο».

Πέμπτος σταθμός της προσπάθειας αυτής (μετά τις κοινότητες Πελενδρίου, Πισσουρίου, Κυβίδων και Πάχνας) είναι η κοινότητα Κυπερούντας.

Η εκδήλωση η οποία είναι αφιερωμένη στην οδική ασφάλεια, διοργανώνεται σε συνεργασία με το Κοινοτικό Συμβούλιο Κυπερούντας, το Κέντρο Νεότητας της κοινότητας το Ίδρυμα Οδικής Ασφάλειας «Γιώργος Μαυρίκιος», το σύλλογο Μοτοσικλετιστών Λεμεσού EGOPHOBIA, τους Εθελοντές Οδικής Ασφάλειας Λεμεσού και την Κοινοτική Αστυνόμευση Κυπερούντας, θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Πολλαπλής Χρήσης Κυπερούντας

Στην εκδήλωση θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Κοινοτάρχης Κυπερούντας κ. Γιώργος Παναγιώτου, ο Πρόεδρος του Κέντρου Νεότητας Κυπερούντας κ. Φάνος Αλαγιώτης και ο Υπεύθυνος Κοινοτικής Αστυνόμευσης Κυπερούντας.


_______________________________________________
© 2011 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Αστυνομία Κύπρου