Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας
Αστυνομία Κύπρου

ΑνακοινώσειςΑστυνομική Ανακοίνωση 1 - Διευθετήσεις για τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΛΚΗ Στάδιο ΓΣΠ, Λευκωσία - Σάββατο 25 Αυγούστου, 2018 και ώρα 8.00μ.μ. - 23/08/2018
Η Αστυνομία, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το κοινό, καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο που θα παρευρεθεί στον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων ΟΜΟΝΟΙΑΣ και ΑΛΚΗΣ, που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο 25 Αυγούστου, 2018, στις 8.00 το βράδυ, στο στάδιο ΓΣΠ στην Λευκωσία, για το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Α΄ Κατηγορίας, να εκδηλώνεται πάντοτε με αθλητοπρέπεια και σεβασμό προς τις δύο ομάδες και τους φιλάθλους τους.

Προτρέπονται οι φίλαθλοι που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα να προσέλθουν στο στάδιο έγκαιρα για αποφυγή τυχόν δικής τους ταλαιπωρίας. Οι οπαδοί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ προτρέπονται να προσέλθουν στο στάδιο τουλάχιστον μία ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα.

Οι είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 6.00μ.μ.

Κατά την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, θα λειτουργήσουν τα δυτικά και βόρεια ταμεία για αγορά εισιτηρίου εισόδου από τους φιλάθλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Τα ταμεία θα ανοίξουν η ώρα 6.00μ.μ.

Για τους οπαδούς της ΑΛΚΗΣ θα λειτουργήσουν τα δυτικά ταμεία για αγορά εισητηρίου εισόδου.

Δεν επιτρέπεται σε κανένα οπαδό να εισέλθει στο στάδιο εάν δεν έχει στην κατοχή του την κάρτα φιλάθλου, την οποία θα πρέπει να παρουσιάσει μαζί με το εισιτήριο εισόδου. Παρακαλείται όλος ο φίλαθλος κόσμος όπως συμμορφωθεί με τους νέους κανονισμούς για αποφυγή της οποιασδήποτε ταλαιπωρίας.

Οι φίλαθλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα καταλάβουν τις δυτικές, ανατολικές και βόρειες κερκίδες του Σταδίου. Προτρέπονται οι οπαδοί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που θα εισέλθουν στις πιο πάνω κερκίδες να κατευθυνθούν στο στάδιο χρησιμοποιώντας τη διασταύρωση της λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού και της λεωφόρου Ιωσήφ Χατζηιωσήφ, (Φώτα Ορφανίδη) και να σταθμεύσουν τα οχήματα τους στο δυτικό και βόρειο χώρο στάθμευσης του σταδίου.

Θα επιτρέπεται η διέλευση φιλάθλων της ομάδας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ από το χώρο στάθμευσης παρά τα ιδιωτικά γήπεδα Nuevo Campo προς την ανατολική, βόρεια και δυτική κερκίδα του σταδίου, τόσο πριν την έναρξη, κατά τη διάρκεια και μετά την λήξη του αγώνα.

Οι φίλαθλοι της ΑΛΚΗΣ θα καταλάβουν τις νότιες κερκίδες του Σταδίου. Ως εκ τούτου, προτρέπονται οι οπαδοί της ΑΛΚΗΣ που θα εισέλθουν στην πιο πάνω κερκίδα να σταθμεύσουν τα οχήματα τους στο νότιο χώρο στάθμευσης του σταδίου. Περαιτέρω συστήνεται στους φιλάθλους της ΑΛΚΗΣ να αποφύγουν τη στάθμευση των οχημάτων τους στο χώρο στάθμευσης παρά τα ιδιωτικά γήπεδα Nuevo Campo για αποφυγή δικής τους ταλαιπωρίας.

Τονίζονται σε όλους τα ακόλουθα:

o Απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων.

o Απαγορεύεται η μεταφορά πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων με πολιτικά σύμβολα.

o Απαγορεύεται η αναγραφή συνθημάτων στον περιβάλλοντα χώρο, στους τοίχους του σταδίου και οπουδήποτε αλλού.

o Απαγορεύεται η είσοδος στο στάδιο, φιλάθλων που κατέχουν σακίδια ώμου, προστατευτικά κράνη μοτοσικλετιστών και οτιδήποτε άλλο μέσο που να καλύπτει το πρόσωπο τους.

o Το σκαρφάλωμα στα κιγκλιδώματα του σταδίου δεν επιτρέπεται.

o Οποιοσδήποτε δεν συμμορφώνεται με τα πιο πάνω, μπορεί να εκδιωχθεί από το στάδιο χωρίς προειδοποίηση και χωρίς να έχει καμία νομική απαίτηση έναντι των αρχών του σταδίου, ακόμα και αν κατέχει νόμιμο εισιτήριο. Επίσης κινδυνεύει να συλληφθεί και να του επιβληθεί αυστηρό χρηματικό πρόστιμο.

o Για τους οπαδούς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ το σημείο συλλογής προσωπικών τους αντικειμένων είναι τα δυτικά ταμεία, ενώ για τους οπαδούς της ΑΛΚΗΣ τα Νότια ταμεία του σταδίου.

o Όσον αφορά τη στάθμευση των οχημάτων στον νέο κυκλικό κόμβο του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Λευκωσίας, παρά το στάδιο ΓΣΠ και στα ερείσματα των δρόμων στην περιοχή του σταδίου, απαγορεύεται και οι παραβάτες θα καταγγέλλονται.

Οποιοσδήποτε επιθυμεί να επικοινωνήσει με την Αστυνομία Λευκωσίας μπορεί να τηλεφωνεί στον τηλεφωνικό αριθμό 22802020 ή στη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη 1460 ή σε περίπτωση άμεσης ανάγκης στον αριθμό 112.

Επισημαίνεται ότι η Αστυνομία βρίσκεται στους αθλητικούς χώρους για την προστασία των φιλάθλων. Διευκρινίζεται επίσης ότι θα βρίσκεται στην περιοχή του σταδίου Γ.Σ.Π., για την παροχή τροχαίων διευκολύνσεων στο κοινό, τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά την αποχώρηση των φιλάθλων.

Η Αστυνομία Κύπρου εύχεται να διεξαχθεί ένα ωραίο, συναρπαστικό παιχνίδι, με αθλητοπρέπεια και χωρίς έκτροπα.
jpg Σχεδιάγραμμα διευθετήσεων αγώνα ΟΜΟΝΟΙΑ - ΑΛΚΗ 25.08.2018.jpg (199,43 Kb)
Αρχείο Word anakoinosi 1.doc (133,61 Kb)

Find us on Facebook

follow us on twitter

Ομιλίες Αρχηγού Αστυνομίας

Εξώδικα Τροχαίας

Φόρμα Καταχώρησης Καταγγελιών/Πληροφοριών μέσω του Διαδικτύου για θέματα διαφθοράς/διαπλοκής από μέλη της Αστυνομίας

Cybercrime

Your Europe

Γραφείο Χειρισμού Θεμάτων Ιδιωτικών Υπηρεσιών Ασφαλείας

Συγχρηματοδοτούμενα Έργα από Ε.Ε.

Δήλωση Περί Απόρρητου

PRINCE CBRN-E

ΓΟΝΙΚΕΣ ΑΠΑΓΩΓΕΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ
ΓΕΝΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Πρόνοιες Νομοθεσίας για τη Μεταφορά Φορτίων ή Ζώων με το αυτοκίνητο

Εργαστηρίο Ψηφιακής Πολιτιστικής Κληρονομιάς του ΤΕΠΑΚ

LoCloud

Europeana Website

Οδηγός Σπουδών Αστυνομικής Ακαδημίας Κύπρου

Ιστοσελίδα Δημοσίων Συμβάσεων

Εξομοιωτής απόσταση ακινητοποίησης

Χρήσιμες Συμβουλές και Πληροφορίες για Απάτες