Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας
Αστυνομία Κύπρου

ΑνακοινώσειςΑστυνομική Ανακοίνωση 1 - Διευθετήσεις για την ασφαλή διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΟΜΟΝΟΙΑ και ΑΠΟΛΛΩΝ Κυριακή 14 Απριλίου, 2019 και ώρα 6.00μ.μ. Στάδιο ΓΣΠ, Λευκωσία - 12/04/2019
Η Αστυνομία, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το κοινό, καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο, που θα παρευρεθεί την Κυριακή, 14 Απριλίου, 2019, στις 6.00 το βράδυ, στον ποδοσφαιρικό αγώνα που θα διεξαχθεί στο στάδιο ΓΣΠ, στην Λευκωσία, μεταξύ των ομάδων ΟΜΟΝΟΙΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ, για το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Α΄ Κατηγορίας, να εκδηλώνεται πάντοτε με αθλητοπρέπεια και σεβασμό προς τις δύο ομάδες και τους φιλάθλους τους.

Προτρέπονται οι φίλαθλοι οι οποίοι θα παρακολουθήσουν τον αγώνα, να προσέλθουν στο στάδιο έγκαιρα για αποφυγή τυχόν δικής τους ταλαιπωρίας. Οι είσοδοι του Σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 5:00μ.μ.

Οι οπαδοί της ομάδας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ καλούνται να προσέλθουν στο στάδιο μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα, μέσω της διασταύρωσης της λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού και της λεωφόρου Ιωσήφ Χατζηιωσήφ, (Φώτα Ορφανίδη).

Κατά την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, θα λειτουργήσουν τα δυτικά και τα βόρεια ταμεία του σταδίου, για αγορά εισιτηρίων εισόδου από τους φιλάθλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Για τους οπαδούς του ΑΠΟΛΛΩΝΑ θα υπάρξει προπώληση εισιτηρίων εισόδου και θα ανοίξει μέρος των δυτικών (Δ1) ταμείων του σταδίου, για αγορά εισιτηρίων. Τα ταμεία θα ανοίξουν η ώρα 4.30μ.μ.

Για τους οπαδούς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, το σημείο συλλογής προσωπικών τους αντικειμένων είναι τα βόρεια ταμεία του σταδίου και για τους οπαδούς της ΑΠΟΛΛΩΝΑ τα δυτικά ταμεία του σταδίου.

Οι φίλαθλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα καταλάβουν τη δυτική, ανατολική και βόρεια κερκίδα του σταδίου. Ως εκ τούτου, προτρέπονται οι οπαδοί, οι οποίοι θα εισέλθουν στις πιο πάνω κερκίδες να κατευθυνθούν στο στάδιο χρησιμοποιώντας τη διασταύρωση της λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού και της λεωφόρου Ιωσήφ Χατζηιωσήφ, (Φώτα Ορφανίδη) και να σταθμεύσουν τα οχήματα τους στο δυτικό και βόρειο χώρο στάθμευσης οχημάτων του σταδίου.

Θα επιτρέπεται η διέλευση φιλάθλων της ομάδας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ από το χώρο στάθμευσης παρά τα ιδιωτικά γήπεδα ποδοσφαίρου «Nuevo Campo», προς τη βόρεια, τη δυτική και ανατολική κερκίδα του σταδίου, τόσο πριν την έναρξη, κατά τη διάρκεια και μετά την λήξη του αγώνα.

Οι φίλαθλοι του ΑΠΟΛΛΩΝΑ θα καταλάβουν την νότια κερκίδα του σταδίου. Ως εκ τούτου, οι φίλαθλοι του ΑΠΟΛΛΩΝΑ, οι οποίοι θα εισέλθουν στην πιο πάνω κερκίδα, προτρέπονται να σταθμεύσουν τα οχήματα τους στον νότιο χώρο στάθμευσης οχημάτων του σταδίου.

Όσον αφορά τη στάθμευση των οχημάτων στον νέο κυκλικό κόμβο του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας - Λεμεσού, παρά το στάδιο ΓΣΠ και στα ερείσματα των δρόμων στην περιοχή του σταδίου, απαγορεύεται και οι παραβάτες θα καταγγέλλονται.

Περαιτέρω τονίζονται σε όλους τα ακόλουθα:

· Απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων

· Απαγορεύεται η μεταφορά πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων με πολιτικά σύμβολα

· Απαγορεύεται η αναγραφή συνθημάτων στον περιβάλλον χώρο, στους τοίχους του σταδίου και οπουδήποτε αλλού

· Απαγορεύεται η είσοδος στο στάδιο, φιλάθλων οι οποίοι έχουν στην κατοχή τους σακίδια ώμου και προστατευτικά κράνη μοτοσικλετιστών

· Το σκαρφάλωμα στα κάγκελα του σταδίου δεν επιτρέπεται

Οποιοσδήποτε δεν ακολουθεί τους πιο πάνω κανόνες, μπορεί να εκδιωχθεί από το στάδιο χωρίς προειδοποίηση και χωρίς να έχει καμία νομική απαίτηση έναντι των Αρχών του σταδίου, ακόμα και αν κατέχει νόμιμο εισιτήριο εισόδου. Επίσης κινδυνεύει να συλληφθεί και να του επιβληθεί αυστηρό χρηματικό πρόστιμο.

Οποιοσδήποτε επιθυμεί να επικοινωνήσει με την Αστυνομία στην Λευκωσία, μπορεί να τηλεφωνεί στον αριθμό 22-802020 ή στη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη 1460 ή σε περίπτωση άμεσης ανάγκης στον τηλεφωνικό αριθμό 112.

Επισημαίνεται ότι η Αστυνομία βρίσκεται στους αθλητικούς χώρους για την προστασία των φιλάθλων. Διευκρινίζεται επίσης ότι θα βρίσκεται στην περιοχή του σταδίου ΓΣΠ για παροχή τροχαίων διευκολύνσεων στο κοινό, τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά την αποχώρηση των φιλάθλων.
Αρχείο Word anakoinosi 1.doc (137,18 Kb)
jpg Σχεδιάγραμμα διευθετήσεων αγώνα ΟΜΟΝΟΙΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ 14.04.2019.jpg (261 Kb)

Find us on Facebook

follow us on twitter

Ομιλίες Αρχηγού Αστυνομίας

Εξώδικα Τροχαίας

Φόρμα Καταχώρησης Καταγγελιών/Πληροφοριών μέσω του Διαδικτύου για θέματα διαφθοράς/διαπλοκής από μέλη της Αστυνομίας

Cybercrime

Your Europe

Γραφείο Χειρισμού Θεμάτων Ιδιωτικών Υπηρεσιών Ασφαλείας

Συγχρηματοδοτούμενα Έργα από Ε.Ε.

Δήλωση Περί Απόρρητου

PRINCE CBRN-E

ΓΟΝΙΚΕΣ ΑΠΑΓΩΓΕΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ
ΓΕΝΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Πρόνοιες Νομοθεσίας για τη Μεταφορά Φορτίων ή Ζώων με το αυτοκίνητο

Εργαστηρίο Ψηφιακής Πολιτιστικής Κληρονομιάς του ΤΕΠΑΚ

LoCloud

Europeana Website

Οδηγός Σπουδών Αστυνομικής Ακαδημίας Κύπρου

Ιστοσελίδα Δημοσίων Συμβάσεων

Εξομοιωτής απόσταση ακινητοποίησης

Χρήσιμες Συμβουλές και Πληροφορίες για Απάτες