Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας
Αστυνομία Κύπρου

ΑνακοινώσειςΑστυνομική Ανακοίνωση 1 - Τροχαίες διευθετήσεις για τον 13ο Διεθνή Μαραθώνιο που θα διεξαχθεί το Σάββατο 23 και Κυριακή 24 Μαρτίου, 2019 στη Λεμεσό - 21/03/2019
Το Σάββατο 23 Μαρτίου, 2019 και ώρα 9 το πρωί θα διεξαχθεί ο 13ος Διεθνής Μαραθώνιος (Εταιρικός, Παιδικός) μήκους 5 χιλιομέτρων.

Η εκκίνηση θα δοθεί από την Επίχωση η ώρα 9 το πρωί και οι αθλητές θα ακολουθήσουν τη διαδρομή μέσω της οδού 28ης Οκτωβρίου μέχρι τη συμβολή των φώτων τροχαίας με την οδό Γρίβα Διγενή. Θα χρησιμοποιηθούν και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας.

Συγκεκριμένα, από η ώρα 8 το πρωί του Σαββάτου, 23 Μαρτίου, 2019 μέχρι και τις 12 το μεσημέρι, ο παραλιακός δρόμος από τη συμβολή των φώτων τροχαίας της οδού 28ης Οκτωβρίου με την οδό Γρίβα Διγενή θα είναι κλειστός για την τροχαία κίνηση.

Την Κυριακή 24 Μαρτίου, 2019 και ώρα 07.30 θα πραγματοποιηθεί ο 13ος Διεθνής ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού του Γ.Σ.Ο. με τη συμμετοχή πέραν των 10,000 δρομέων.

Η εκκίνηση θα δοθεί στην περιοχή της Επίχωσης, με δυτική κατεύθυνση στον παραλιακό δρόμο προς την Φρ. Ρούσβελτ, από το κυκλικό κόμβο Νέου Λιμανιού διαμέσου του παράλληλου δρόμου του Νέου Λιμανιού, προς το κ. κυκλικό κόμβο «Lady΄s Mile», τον κάθετο δρόμο μπροστά από το πολυκατάστημα «My Mall», φτάνοντας στον κυκλικό κόμβο της Φραγκλίνου Ρούσβελτ, συνεχίζει δυτικά προς το χωριό Ασώματος μέχρι την συμβολή με την είσοδο του «Water Park», όπου γίνεται επαναστροφή και ακολουθεί την ίδια διαδρομή διαμέσου του παραλιακού δρόμου μέχρι το σημείο λίγο πριν τα φώτα τροχαίας της συμβολής της Λεωφόρου Αμαθούντος με την οδό Αγίων Σαράντα παρά το ξενοδοχείο «Elias Hotel», όπου γίνεται επαναστροφή με τερματισμό και πάλι την Επίχωση.

Από τις 06:00 το πρωί μέχρι τις 14:00 μετά το μεσημέρι όλο το πιο πάνω παραλιακό μέτωπο θα είναι κλειστό για την τροχαία κίνηση. Ο δρόμος θα δίνεται στην κυκλοφορία σταδιακά ανάλογα με την πορεία των αθλητών.

Προτρέπονται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να ακολουθούν τα σήματα τροχαίας, τις υποδείξεις της Αστυνομίας αλλά και τις παρακάμψεις της κυκλοφορίας.

Αρχείο Word ανακοίνωση 1.doc (100,46 Kb)

Find us on Facebook

follow us on twitter

Ομιλίες Αρχηγού Αστυνομίας

Εξώδικα Τροχαίας

Φόρμα Καταχώρησης Καταγγελιών/Πληροφοριών μέσω του Διαδικτύου για θέματα διαφθοράς/διαπλοκής από μέλη της Αστυνομίας

Cybercrime

Your Europe

Γραφείο Χειρισμού Θεμάτων Ιδιωτικών Υπηρεσιών Ασφαλείας

Συγχρηματοδοτούμενα Έργα από Ε.Ε.

Δήλωση Περί Απόρρητου

PRINCE CBRN-E

ΓΟΝΙΚΕΣ ΑΠΑΓΩΓΕΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ
ΓΕΝΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Πρόνοιες Νομοθεσίας για τη Μεταφορά Φορτίων ή Ζώων με το αυτοκίνητο

Εργαστηρίο Ψηφιακής Πολιτιστικής Κληρονομιάς του ΤΕΠΑΚ

LoCloud

Europeana Website

Οδηγός Σπουδών Αστυνομικής Ακαδημίας Κύπρου

Ιστοσελίδα Δημοσίων Συμβάσεων

Εξομοιωτής απόσταση ακινητοποίησης

Χρήσιμες Συμβουλές και Πληροφορίες για Απάτες