Χρήσιμα Τηλέφωνα
ΕκτύπωσηΕκτύπωση Κλείσιμο Κλείσιμο

Κυπριακή Δημοκρατία
Εκδηλώσεις & Διαλέξεις


Φιλανθρωπικό Πανηγύρι στο πλαίσιο της 40ης Πορείας Χριστοδούλας - 21/07/2015


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες, στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, Φιλανθρωπικό Πανηγύρι το οποίο συνδιοργανώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Λευκωσίας, τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Reaction και τον Διεθνή Σύνδεσμο Αστυνομικών (ΙΡΑ) Τοπικό Τμήμα Λευκωσίας και εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της 40ης Πορείας Χριστοδούλας.

Η όλη εκδήλωση, τελούσε υπό την αιγίδα του Αρχηγού Αστυνομίας κ. Ζαχαρία Χρυσοστόμου, ο οποίος σε σύντομο χαιρετισμό του, χαρακτήρισε τον θεσμό της Πορείας Χριστοδούλας, ως σημαίνουσα εκδήλωση αλληλεγγύης και συμπαράστασης του κοινωνικού συνόλου προς τους πάσχοντες συνανθρώπους μας. Τόνισε παράλληλα πως στόχος της Αστυνομίας, είναι όπως η χθεσινή εκδήλωση καταστεί θεσμός, ούτως ώστε να συμβάλει τα μέγιστα στην προσπάθεια για στήριξη ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού και αναβαθμίζοντας με τον τρόπο αυτό την κοινωνική προσφορά του Αστυνομικού Σώματος.

Κλείνοντας, ο Αρχηγός Αστυνομίας, εξέφρασε την αμέριστη στήριξη της Αστυνομίας προς τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου και τους άλλους εθελοντικούς οργανισμούς, στις προσπάθειες που καταβάλλονται για την εκτέλεση της υψηλής αποστολής τους.
Από πλευράς του ο Αστυνομικός Διευθυντής Λευκωσίας, κ. Δημήτρης Δημητρίου, ανέφερε ότι η διοργάνωση τέτοιων εκδηλώσεων συμβάλλει σημαντικά στη δημιουργία στενότερων σχέσεων μεταξύ Αστυνομίας και πολιτών.

_______________________________________________
© 2011 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Αστυνομία Κύπρου