Χρήσιμα Τηλέφωνα
ΕκτύπωσηΕκτύπωση Κλείσιμο Κλείσιμο

Κυπριακή Δημοκρατία
Εκδηλώσεις & Διαλέξεις


Εκδήλωση αφιερωμένη στην Οδική Ασφάλεια - Εσπερίδα στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου στη Λεμεσό - 17/01/2015
Στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλλει η Αστυνομία για μείωση των οδικών τροχαίων συγκρούσεων και εμπέδωση της οδικής συνείδησης, το Τμήμα Τροχαίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού σε συνεργασία με την Κυπριακή Εταιρεία Χειρουργικής Ορθοπεδικής και Τραυματολογίας (Κ.Ε.Χ.Ο.Τ), το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕ.ΠΑ.Κ) στη Λεμεσό, το Ίδρυμα Οδικής Ασφάλειας <<Γιώργος Μαυρίκιος>> και το Σύλλογο Μοτοσικλετιστών Λεμεσού <<EGOPHOBIA>> διοργανώνουν Εκδήλωση-Εσπερίδα αφιερωμένη στην Οδική Ασφάλεια, η οποία θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη 22 Ιανουαρίου, 2015 μεταξύ των ωρών 6μ.μ. – 9μ.μ. στο Αμφιθέατρο Πεύκιου Γεωργιάδη στο χώρο του ΤΕ.ΠΑ.Κ στην οδό Αθηνών στη Λεμεσό.

Την εκδήλωση θα χαιρετήσουν ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Χ.Ο.Τ Δρ. Ανδρέας Τάνος, η Πρύτανης του ΤΕ.ΠΑ.Κ κα Ελπίδα Κεραυνού και ο Αστυνομικός Διευθυντής Τμήματος Τροχαίας Αρχηγείου Αστυνομίας κ. Γιαννάκης Χαραλάμπους.
Θα ακολουθήσουν παρουσιάσεις από τον εκπρόσωπο του Τμήματος Οδικής Ασφάλειας Τροχαίας Λεμεσού κ. Πάμπο Καρή, την Πρόεδρο του Ιδρύματος Οδικής Ασφάλειας <<Γιώργος Μαυρίκιος>> κα Λένα Κατελάρη, την εκπρόσωπο του Ιδρύματος Οδικής Ασφάλειας <<Γιώργος Μαυρίκιος>> κα Κατερίνα Παναγιώτου και τον Πρόεδρο του Συλλόγου Μοτοσικλετιστών Λεμεσού <<EGOPHOBIA>> κ. Νίκο Αθάνατο.

Θα ακολουθήσει κοκτέιλ από την Κ.Ε.Χ.Ο.Τ. Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

_______________________________________________
© 2011 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Αστυνομία Κύπρου