Χρήσιμα Τηλέφωνα
ΕκτύπωσηΕκτύπωση Κλείσιμο Κλείσιμο

Κυπριακή Δημοκρατία
Εκδηλώσεις & Διαλέξεις


20.000 κράνη από τη Cyta στο Τμήμα Τροχαίας Αρχηγείου για την εκπαίδευση παιδιών - 21/07/2015
20.000 κράνη από τη Cyta
στο Τμήμα Τροχαίας Αρχηγείου για την εκπαίδευση παιδιών

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής (παρά το Αρχηγείο Αστυνομίας), τελετή παράδοσης 20,000 κρανών από τη Cyta προς το Τμήμα Τροχαίας Αρχηγείου Αστυνομίας.
Στην τελετή παρέστησαν και απηύθυναν χαιρετισμό, εκ μέρους του Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, η Πρώτη Διοικητικός Λειτουργός κα Αφροδίτη Κοφτερού, ο Βοηθός Αρχηγός Αστυνομίας κ. Λάμπρος Θεμιστοκλέους, η Επιθεωρήτρια Δημοτικής Εκπαίδευσης κα Ροδούλα Θεοδώρου, o Αντιπρόεδρος της Cyta κ. Αντρέας Μαραγκός και ο Διευθυντής Τροχαίας Αρχηγείου κ. Γιαννάκης Χαραλάμπους.
Επίσης, παρευρέθηκε 60μελής ομάδα αποτελούμενη από μαθητές του Β’ Κύκλου του Δημοτικού Σχολείου Δασούπολης και του Γ’ Δημοτικού Σχολείου Λατσιών, στους οποίους παραδόθηκαν κράνη στο πλαίσιο της εν λόγω τελετής και της σχετικής εκπαίδευσης που ακολούθησε στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής.
Όπως ανέφερε ο Βοηθός Αρχηγός Αστυνομίας στο χαιρετισμό του, «Η Cyta παραμένει διαχρονικά σταθερός υποστηρικτής της Αστυνομίας στα θέματα οδικής ασφάλειας και είναι από τους πρώτους Οργανισμούς που έχουν υπογράψει τη Χάρτα Οδικής Ασφάλειας. Όπως τόνισε ο κ Θεμιστοκλέους, αποτελεί έμπρακτη απόδειξη του ενδιαφέροντος και της ουσιαστικής προσφοράς της Cyta στους νέους, το γεγονός ότι η προσφορά αυτή χρονολογείται από το 2008 και ο αριθμός των κρανών που έχουν παραδοθεί στο πλαίσιο της εκπαίδευσης σε παιδιά ανήλθε στις 100.000, περίπου».
Τα κράνη Cyta πληρούν τα ευρωπαϊκά πρότυπα ασφάλειας, ενώ η ενέργεια αυτή, εντάσσεται στο πλαίσιο δέσμευσης της Cyta, προς την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, αλλά και της συνεχούς προσφοράς της στην καλλιέργεια οδικής συνείδησης στην Κύπρο και ιδιαίτερα ανάμεσα στους νέους.

_______________________________________________
© 2011 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Αστυνομία Κύπρου