Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας
Αστυνομία Κύπρου

ΕκστρατείεςΕκστρατεία της Αστυνομίας «Στόχος η Ζωή: Όλοι μαζί κατά των οδικών συγκρούσεων» - 29/11/2014
Ενημερώνεστε ότι, την ερχόμενη Δευτέρα 1η Δεκεμβρίου, 2014, θα πραγματοποιηθεί εκστρατεία της Αστυνομίας αφιερωμένη στα θύματα των οδικών τροχαίων συγκρούσεων με θέμα «Στόχος η Ζωή: Όλοι μαζί κατά των οδικών συγκρούσεων». Στις 8 το πρωί, στην Εκκλησία της Αγίας Ειρήνης και Της του Θεού Σοφίας (απέναντι από το Αρχηγείο Αστυνομίας), θα γίνει δέηση για τους τραυματίες, για ταχεία ανάρρωση και τρισάγιο για τα θύματα των οδικών συγκρούσεων. Το τρισάγιο θα τελέσει ο Χωρεπίσκοπος Αμαθούντος, κ. Νικόλαος.
Παρόντες θα είναι η Ηγεσία της Αστυνομίας και μέλη των συνδέσμων παραπληγικών/τετραπληγικών, καθώς και συγγενείς θυμάτων οδικών συγκρούσεων.
Ακολούθως, τα μέλη της Τροχαίας Αρχηγείου με τη συμμετοχή μελών της Τροχαίας Λευκωσίας, θα διανέμουν διαφωτιστικό υλικό στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, παρά τα φώτα Καλησπέρα στην είσοδο της Λευκωσίας. Επίσης, θα προβαίνουν σε εξώδικες παρατηρήσεις/προειδοποιήσεις στους οδηγούς που παραβαίνουν τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και μόνο όπου κρίνεται απαραίτητο, θα προβαίνουν σε καταγγελίες.
Επίσης, την ίδια ημέρα στις 5.30 το απόγευμα, τα μέλη της Τροχαίας Αρχηγείου και της Τροχαίας Λευκωσίας, θα ανάψουν κεριά στη συμβολή των οδών Λήδρας και Ονασαγόρου, σχηματίζοντας τον αριθμό 800, που συμβολίζει τα θύματα των οδικών συγκρούσεων για τα 10 τελευταία χρόνια. Αντίστοιχες εκδηλώσεις θα γίνουν σε όλες τις επαρχίες από τα Επαρχιακά Κλιμάκια της Τροχαίας.
Κατεβάστε το Acrobat Reader


Find us on Facebook

follow us on twitter

Ομιλίες Αρχηγού Αστυνομίας

Εξώδικα Τροχαίας

Φόρμα Καταχώρησης Καταγγελιών/Πληροφοριών μέσω του Διαδικτύου για θέματα διαφθοράς/διαπλοκής από μέλη της Αστυνομίας

Cybercrime

Your Europe

Γραφείο Χειρισμού Θεμάτων Ιδιωτικών Υπηρεσιών Ασφαλείας

Συγχρηματοδοτούμενα Έργα από Ε.Ε.

Δήλωση Περί Απόρρητου

ΓΟΝΙΚΕΣ ΑΠΑΓΩΓΕΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ
ΓΕΝΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Πρόνοιες Νομοθεσίας για τη Μεταφορά Φορτίων ή Ζώων με το αυτοκίνητο

Εργαστηρίο Ψηφιακής Πολιτιστικής Κληρονομιάς του ΤΕΠΑΚ

LoCloud

Europeana Website

Οδηγός Σπουδών Αστυνομικής Ακαδημίας Κύπρου

Ιστοσελίδα Δημοσίων Συμβάσεων

Εξομοιωτής απόσταση ακινητοποίησης

Χρήσιμες Συμβουλές και Πληροφορίες για Απάτες

Καν' το ηλεκτρονικά