Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας
Αστυνομία Κύπρου

Εκδηλώσεις & ΔιαλέξειςΕνημέρωση/Πρόσκληση - Εκδήλωση Οδικής Ασφάλειας του Τμήματος Τροχαίας Λεμεσού υπό τον τίτλο: «Στοχεύω τη Ζωή – Κάνω Ορθή Χρήση της Διάβασης Πεζών Τύπου Γρηγόρη και Σταμάτη» - 21/07/2015
Στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλλει η Αστυνομία για μείωση των οδικών τροχαίων συγκρούσεων στην Επαρχία Λεμεσού και την εμπέδωση οδικής συνείδησης, το Τμήμα Τροχαίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού, θα πραγματοποιήσει εκδήλωση αφιερωμένη στην Οδική Ασφάλεια υπό τον τίτλο «Στοχεύω τη Ζωή – Κάνω Ορθή Χρήση της Διάβασης Πεζών Τύπου Γρηγόρη και Σταμάτη»

Για τον σκοπό της εκδήλωσης, έχει ετοιμαστεί ειδικό διαφωτιστικό έντυπο σε τρεις γλώσσες (Ελληνικά-Αγγλικά-Ρωσικά), στοχεύοντας με αυτό τον τρόπο τους Κύπριους, αλλά και τους ξένους που επισκέπτονται ή διαμένουν μόνιμα στην Κύπρο.Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 22 Ιουλίου, 2015 από τις 10.00 π.μ. μέχρι 12.00 π.μ. στην οδό 28ης Οκτωβρίου (παραλιακός δρόμος) στο ύψος της διάβασης πεζών (μία από τις πιο πολυσύχναστες και χρησιμοποιούμενες διαβάσεις), όπου θα διανεμηθεί από τα μέλη της Τροχαίας, το ειδικό διαφωτιστικό έντυπο στους πεζούς, με καθοδήγηση και παραστατική επεξήγηση ως προς την ορθή χρήση της Διάβασης Πεζών Τύπου Γρηγόρη και Σταμάτη. Σημειώνεται ότι, ο παραλιακός δρόμος χρησιμοποιείται ευρέως από αριθμό πεζών που διασταυρώνουν τόσο από διαβάσεις πεζών, αλλά και εκτός διαβάσεων πεζών.

Ακολούθως, μέλη της Τροχαίας Λεμεσού θα επισκεφθούν ξενοδοχεία της πόλης, όπου θα δοθούν τα σχετικά έντυπα προς τους διαμένοντες και εργαζόμενους σε αυτά. Με τη διαφώτιση του κοινού μέσω του ειδικού διαφωτιστικού εντύπου, η Τροχαία Λεμεσού συμβάλλει στην εμπέδωση σωστής οδικής συνείδησης και στην πρόληψη των οδικών τροχαίων συγκρούσεων.

Κατεβάστε το Acrobat Reader


Find us on Facebook

follow us on twitter

Ομιλίες Αρχηγού Αστυνομίας

Εξώδικα Τροχαίας

Φόρμα Καταχώρησης Καταγγελιών/Πληροφοριών μέσω του Διαδικτύου για θέματα διαφθοράς/διαπλοκής από μέλη της Αστυνομίας

Cybercrime

Your Europe

Γραφείο Χειρισμού Θεμάτων Ιδιωτικών Υπηρεσιών Ασφαλείας

Συγχρηματοδοτούμενα Έργα από Ε.Ε.

Δήλωση Περί Απόρρητου

ΓΟΝΙΚΕΣ ΑΠΑΓΩΓΕΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ
ΓΕΝΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Πρόνοιες Νομοθεσίας για τη Μεταφορά Φορτίων ή Ζώων με το αυτοκίνητο

Εργαστηρίο Ψηφιακής Πολιτιστικής Κληρονομιάς του ΤΕΠΑΚ

LoCloud

Europeana Website

Οδηγός Σπουδών Αστυνομικής Ακαδημίας Κύπρου

Ιστοσελίδα Δημοσίων Συμβάσεων

Εξομοιωτής απόσταση ακινητοποίησης

Χρήσιμες Συμβουλές και Πληροφορίες για Απάτες

Καν' το ηλεκτρονικά