Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας
Αστυνομία Κύπρου

Εκδηλώσεις & ΔιαλέξειςΗ Αστυνομία Κύπρου τιμά την προστάτιδά της Αγία Ειρήνη - 04/05/2016
Η Αστυνομία Κύπρου όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα γιορτάσει με κάθε λαμπρότητα τη γιορτή της Αγίας Ειρήνης, Προστάτιδας της Αστυνομίας.

Οι εορτασμοί θα ξεκινήσουν με τον Εσπερινό που θα πραγματοποιηθεί στην εκκλησία της Αγίας της του Θεού Σοφίας και Αγίας Ειρήνης, πλησίον του Αρχηγείου Αστυνομίας την Τετάρτη 4 Μαΐου, 2016 στις 18.30.

Την Πέμπτη 5 Μαΐου, ανήμερα της γιορτής της Αγίας Ειρήνης θα τελεστεί μεταξύ των ωρών 06:00 - 08:30, ‘Όρθρος και Θεία Λειτουργία στην εκκλησία της Αγίας του Θεού Σοφίας και Αγίας Ειρήνης, ενώ η επίσημη τελετή θα πραγματοποιηθεί στις 18:30 στο προαύλιο χώρο του Αρχηγείου Αστυνομίας μπροστά από το μνημείο πεσόντων και αγνοουμένων αστυνομικών και πυροσβεστών, όπου θα μεταφερθεί η εικόνα της Αγίας Ειρήνης και το λάβαρο της Αστυνομίας.

Σημειώνεται ότι η εκκλησία της Αγίας του Θεού Σοφίας και Αγίας Ειρήνης αύριο θα είναι ανοικτή για το κοινό από τις 06:00 - 18:30 και σε αυτή θα βρίσκονται τα λείψανα της Αγίας Ειρήνης.

Επίσης στις επαρχίες θα πραγματοποιηθούν οι πιο κάτω εκδηλώσεις:

ΛΕΜΕΣΟΣ
Την Πέμπτη 5.5.2016 ανήμερα της γιορτής της Αγίας Ειρήνης, θα τελεστεί από η ώρα 07:00 μέχρι 09:15, Όρθρος και Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Παναγίας Παντανάσσης (Καθολικής).

Μετά το πέρας της θείας λειτουργίας, η ώρα 9 π.μ. , θα γίνει κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Πεσόντων Αστυνομικών, που βρίσκεται στο προαύλιο του Τμήματος Τροχαίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού.

Επίσης στο πλαίσιο των εορτασμών η Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού διοργανώνει αύριο τουρνουά ποδοσφαίρου (Futsall) μεταξύ των ωρών 15:30 - 20:30 στα γήπεδα LACOUDI SPORTING CENTER, στην περιοχή του Νέου Νοσοκομείου Λεμεσού. Τα καθαρά έσοδα από την όλη εκδήλωση θα δοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού.

ΛΑΡΝΑΚΑ
Αύριο Πέμπτη στις 9 το πρωί θα πραγματοποιηθεί στη Λέσχη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας από τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Κιτίου κ.κ. Χρυσόστομο επιμνημόσυνη δέηση προς τιμή των πεσόντων και αποθανόντων αστυνομικών καθώς και δέηση για ανεύρεση των αγνοουμένων συναδέλφων μας.

Επίσης στις 10.30 π.μ. θα πραγματοποιηθεί στη Λέσχη της Διεύθυνσης εθελοντική αιμοδοσία μεταξύ των μελών της Διεύθυνσης.

ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ
Την Τετάρτη 4 Μαΐου, 2016 στις 18:30 θα πραγματοποιηθεί Εσπερινός χοροστατούντος του Μητροπολίτη Κωνσταντίας – Αμμοχώστου κ.κ. Βασίλειου. Στις 18:25 θα γίνει υποδοχή της τίμιας κάρας της Αγίας Ειρήνης ενώ στις 18:30 θα τελεστεί ο εσπερινός και μνημόσυνο πεσόντων και αποβιωσάντων αστυνομικών.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΥΠΡΟΥ
Στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς της Αστυνομίας θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της Αστυνομικής Ακαδημίας, εκδήλωση αιμοδοσίας μεταξύ των ωρών 9 π.μ. – 11.30 π.μ.. Η όλη προσπάθεια γίνεται σε συνεργασία με την Τράπεζα Αίματος του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας. Παράλληλα με την αιμοδοσία θα πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Καραισκάκειο ίδρυμα αιμοληψία για νέους εθελοντές μυελού των οστών για εξεύρεση συμβατού δότη για τη μικρή Λουκία Ελένη Ζάκου.

ΠΑΦΟΣ
Στην επαρχία Πάφου, την Πέμπτη 5 Μαΐου, τα γραφεία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου θα είναι ανοικτά για το κοινό, το οποίο θα μπορεί να τα επισκέπτεται για να ξεναγηθεί και να ενημερωθεί για το έργο το οποίο επιτελεί η Αστυνομία.

Επίσης την Κυριακή 8 Μαΐου, 2016 θα τελεστεί μνημόσυνο πεσόντων και αγνοουμένων αστυνομικών στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα στην Πόλη Χρυσοχούς.
Κατεβάστε το Acrobat Reader


Find us on Facebook

follow us on twitter

Ομιλίες Αρχηγού Αστυνομίας

Εξώδικα Τροχαίας

Φόρμα Καταχώρησης Καταγγελιών/Πληροφοριών μέσω του Διαδικτύου για θέματα διαφθοράς/διαπλοκής από μέλη της Αστυνομίας

Cybercrime

Your Europe

Γραφείο Χειρισμού Θεμάτων Ιδιωτικών Υπηρεσιών Ασφαλείας

Συγχρηματοδοτούμενα Έργα από Ε.Ε.

Δήλωση Περί Απόρρητου

ΓΟΝΙΚΕΣ ΑΠΑΓΩΓΕΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ
ΓΕΝΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Πρόνοιες Νομοθεσίας για τη Μεταφορά Φορτίων ή Ζώων με το αυτοκίνητο

Εργαστηρίο Ψηφιακής Πολιτιστικής Κληρονομιάς του ΤΕΠΑΚ

LoCloud

Europeana Website

Οδηγός Σπουδών Αστυνομικής Ακαδημίας Κύπρου

Ιστοσελίδα Δημοσίων Συμβάσεων

Εξομοιωτής απόσταση ακινητοποίησης

Χρήσιμες Συμβουλές και Πληροφορίες για Απάτες

Καν' το ηλεκτρονικά