Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας
Αστυνομία Κύπρου

Εκδηλώσεις & ΔιαλέξειςΕκδήλωση Οδικής Ασφάλειας του Τμήματος Τροχαίας στην κοινότητα Πάνω Κυβίδων υπό τον τίτλο: Η Οδική Ασφάλεια «Ανηφορίζει» στο Δευτερεύον Οδικό Δίκτυο - 21/07/2015
Στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλλει η Αστυνομία για μείωση των οδικών τροχαίων συγκρούσεων στην Επαρχία Λεμεσού και εμπέδωση της οδικής συνείδησης, το Τμήμα Τροχαίας Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού, συνεχίζει το νέο κύκλο ενημέρωσης και επικοινωνίας με κοινότητες της υπαίθρου και οργανωμένα σύνολα της επαρχίας Λεμεσού, υπό τον τίτλο: Η Οδική Ασφάλεια «Ανηφορίζει» στο Δευτερεύον Οδικό Δίκτυο. Επόμενος σταθμός της προσπάθειας αυτής είναι η κοινότητα Πάνω Κυβίδων.

Ως εκ τούτου, την Τετάρτη 13 Μαΐου, 2015 και ώρα 7:00μ.μ. το Τμήμα Τροχαίας Λεμεσού, το Κοινοτικό Συμβούλιο Πάνω Κυβίδων, το Δημοτικό σχολείο και ο Σύνδεσμος Γονέων του Δημοτικού σχολείου Πάνω Κυβίδων, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Οδικής Ασφάλειας «Γιώργος Μαυρίκιος», τον Σύλλογο Μοτοσικλετιστών Λεμεσού «EGOPHOBIA» και τους Εθελοντές Οδικής Ασφάλειας Λεμεσού, διοργανώνουν εκδήλωση αφιερωμένη στην Οδική Ασφάλεια, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κοινοτικού Συμβουλίου Πάνω Κυβίδων.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει παρουσιάσεις για την οδική ασφάλεια, από εκπρόσωπο του Τμήματος Οδικής Ασφάλειας Τροχαίας Λεμεσού και εκπροσώπους του Ιδρύματος Οδικής Ασφάλειας «Γιώργος Μαυρίκιος» και του Συλλόγου μοτοσικλετιστών Λεμεσού «EGOPHOBIA».Την εκδήλωση θα χαιρετήσουν ο Κοινοτάρχης Πάνω Κυβίδων κ. Ανδρέας Θεοφάνους και η Διευθύντρια του Δημοτικού σχολείου Πάνω Κυβίδων κ. Μαρία Γρηγοριάδου. Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει συζήτηση.

Κατεβάστε το Acrobat Reader


Find us on Facebook

follow us on twitter

Ομιλίες Αρχηγού Αστυνομίας

Εξώδικα Τροχαίας

Your Europe

Cybercrime

Γραφείο Χειρισμού Θεμάτων Ιδιωτικών Υπηρεσιών Ασφαλείας

Συγχρηματοδοτούμενα Έργα από Ε.Ε.

Δήλωση Περί Απόρρητου

ΓΟΝΙΚΕΣ ΑΠΑΓΩΓΕΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ
ΓΕΝΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Πρόνοιες Νομοθεσίας για τη Μεταφορά Φορτίων ή Ζώων με το αυτοκίνητο

Εργαστηρίο Ψηφιακής Πολιτιστικής Κληρονομιάς του ΤΕΠΑΚ

LoCloud

Europeana Website

Οδηγός Σπουδών Αστυνομικής Ακαδημίας Κύπρου

Ιστοσελίδα Δημοσίων Συμβάσεων

Εξομοιωτής απόσταση ακινητοποίησης

Χρήσιμες Συμβουλές και Πληροφορίες για Απάτες

Καν' το ηλεκτρονικά

Κυβερνητική Διαδικτυακή Πύλη Αριάδνη