Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας
Αστυνομία Κύπρου

Εκδηλώσεις & ΔιαλέξειςΕκδήλωση Οδικής Ασφάλειας στην Κυπερούντα την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου, 2015 και ώρα 6:30μ.μ. - 25/01/2016
Στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλλει η Αστυνομία για μείωση των οδικών τροχαίων συγκρούσεων στην Επαρχία Λεμεσού και εμπέδωσης της οδικής συνείδησης, το Τμήμα Τροχαίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού, συνεχίζει τον κύκλο ενημέρωσης και επικοινωνίας με κοινότητες της υπαίθρου και οργανωμένα σύνολα της επαρχίας Λεμεσού υπό τον τίτλο :Η Οδική Ασφάλεια «ανηφορίζει» στο Δευτερεύων Οδικό Δίκτυο».

Πέμπτος σταθμός της προσπάθειας αυτής (μετά τις κοινότητες Πελενδρίου, Πισσουρίου, Κυβίδων και Πάχνας) είναι η κοινότητα Κυπερούντας.

Η εκδήλωση η οποία είναι αφιερωμένη στην οδική ασφάλεια, διοργανώνεται σε συνεργασία με το Κοινοτικό Συμβούλιο Κυπερούντας, το Κέντρο Νεότητας της κοινότητας το Ίδρυμα Οδικής Ασφάλειας «Γιώργος Μαυρίκιος», το σύλλογο Μοτοσικλετιστών Λεμεσού EGOPHOBIA, τους Εθελοντές Οδικής Ασφάλειας Λεμεσού και την Κοινοτική Αστυνόμευση Κυπερούντας, θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Πολλαπλής Χρήσης Κυπερούντας

Στην εκδήλωση θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Κοινοτάρχης Κυπερούντας κ. Γιώργος Παναγιώτου, ο Πρόεδρος του Κέντρου Νεότητας Κυπερούντας κ. Φάνος Αλαγιώτης και ο Υπεύθυνος Κοινοτικής Αστυνόμευσης Κυπερούντας.

Κατεβάστε το Acrobat Reader


Find us on Facebook

follow us on twitter

Ομιλίες Αρχηγού Αστυνομίας

Εξώδικα Τροχαίας

Φόρμα Καταχώρησης Καταγγελιών/Πληροφοριών μέσω του Διαδικτύου για θέματα διαφθοράς/διαπλοκής από μέλη της Αστυνομίας

Cybercrime

Your Europe

Γραφείο Χειρισμού Θεμάτων Ιδιωτικών Υπηρεσιών Ασφαλείας

Συγχρηματοδοτούμενα Έργα από Ε.Ε.

Δήλωση Περί Απόρρητου

PRINCE CBRN-E

ΓΟΝΙΚΕΣ ΑΠΑΓΩΓΕΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ
ΓΕΝΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Πρόνοιες Νομοθεσίας για τη Μεταφορά Φορτίων ή Ζώων με το αυτοκίνητο

Εργαστηρίο Ψηφιακής Πολιτιστικής Κληρονομιάς του ΤΕΠΑΚ

LoCloud

Europeana Website

Οδηγός Σπουδών Αστυνομικής Ακαδημίας Κύπρου

Ιστοσελίδα Δημοσίων Συμβάσεων

Εξομοιωτής απόσταση ακινητοποίησης

Χρήσιμες Συμβουλές και Πληροφορίες για Απάτες