Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας
Αστυνομία Κύπρου

ΟμιλίεςΧαιρετισμός Αρχηγού Αστυνομίας κ. Ζαχαρία Χρυσοστόμου στην εκδήλωση «Κολυμπώ με τους Ο.Υ.Κ., για τους Μικρούς Μας Ήρωες», για στήριξη των παιδιών που πολεμούν τον καρκίνο Σάββατο 22 Δεκεμβρίου, 2018 και ώρα 10.00π.μ., στην Λεμεσό - 22/12/2018
Είναι πραγματικά με ιδιαίτερη ικανοποίηση και συγκίνηση, που δίνουμε το παρόν μας σε μία ακόμη πολύ σημαντική εκδήλωση.

Ως Αστυνομία δεν θα μπορούσαμε να μη συνδράμουμε σε αυτή την πολύ αξιέπαινη πρωτοβουλία του αγαπητού Λουκά Φουρλά η οποία έχει ως στόχο τη στήριξη των παιδιών που πολεμούν τον καρκίνο, αλλά και τη στήριξη των οικογενειών τους.

Όπως έχει ήδη αναφερθεί, μόλις το περασμένο Σάββατο, η Αστυνομία Κύπρου διοργάνωσε στην Λευκωσία φιλανθρωπικούς αγώνες και πρέπει να πω ότι όπως και σήμερα η ανταπόκριση του κόσμου ήταν άκρως συγκινητική.

Θέλω να συγχαρώ τους Ο.Υ.Κ., έφεδρους, μόνιμους αλλά και κληρωτούς, για αυτή την αξιέπαινη προσπάθεια που κατέβαλαν, καθώς επίσης τους μοτοσικλετιστές της BMW Motorrad και όλους όσοι είστε εδώ και έχετε συνδράμει και συμμετέχετε σε αυτή την εκδήλωση αγάπης και στήριξης προς τα παιδιά που μάχονται κατά του καρκίνου.

Αγαπητέ Λουκά, συγχαρητήρια και πάλι. Θέλω να ξέρετε ότι σε αυτό τον αγώνα που διεξάγετε μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά, η Αστυνομία Κύπρου θα είναι πάντοτε δίπλα σας, γιατί όπως πολύ εύστοχα πρώτος αναφέρατε, κανένα παιδί δεν πρέπει να πολεμά μόνο του τον καρκίνο.

Και επειδή είναι ημέρες γιορτινές θέλω να ευχηθώ, καλά Χριστούγεννα και ένα νέο έτος γεμάτο υγεία, πρώτα και πάνω από όλα, για όλους και κυρίως τα παιδιά και ό,τι καλύτερο με τον νέο χρόνο, πάντοτε μέσα σε συνθήκες ασφάλειας και ευημερίας για τον τόπο μας.

Να είστε καλά.
Αρχείο Word Χαιρετισμός Αρχηγού Αστυνομίας στην εκδήλωση Κολυμπώ με τους Ο.Υ.Κ. για τους Μικρούς μας Ήρωες.doc (99,44 Kb)
Κατεβάστε το Acrobat Reader


Find us on Facebook

follow us on twitter

Ομιλίες Αρχηγού Αστυνομίας

Εξώδικα Τροχαίας

Φόρμα Καταχώρησης Καταγγελιών/Πληροφοριών μέσω του Διαδικτύου για θέματα διαφθοράς/διαπλοκής από μέλη της Αστυνομίας

Cybercrime

Your Europe

Γραφείο Χειρισμού Θεμάτων Ιδιωτικών Υπηρεσιών Ασφαλείας

Συγχρηματοδοτούμενα Έργα από Ε.Ε.

Δήλωση Περί Απόρρητου

PRINCE CBRN-E

ΓΟΝΙΚΕΣ ΑΠΑΓΩΓΕΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ
ΓΕΝΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Πρόνοιες Νομοθεσίας για τη Μεταφορά Φορτίων ή Ζώων με το αυτοκίνητο

Εργαστηρίο Ψηφιακής Πολιτιστικής Κληρονομιάς του ΤΕΠΑΚ

LoCloud

Europeana Website

Οδηγός Σπουδών Αστυνομικής Ακαδημίας Κύπρου

Ιστοσελίδα Δημοσίων Συμβάσεων

Εξομοιωτής απόσταση ακινητοποίησης

Χρήσιμες Συμβουλές και Πληροφορίες για Απάτες